Hoe werkt het?

Mijn audiogastenboeken zijn retro draaischijftelefoons die zijn omgebouwd tot audio-gastenboek.


Wanneer de hoorn van de telefoon wordt genomen, hoor je eerst een ingesproken boodschap vervolgt door de typische bieptoon. Net zoals in een voicemail. Vanaf dan gebeurt de magie: alle boodschappen worden automatisch opgenomen.

Zo kan je dus vrienden en familie boodschappen laten inspreken met tips voor de toekomstige ouders of levenswijsheden voor de toekomstige spruit tijdens een babyshower of babyborrel.

Je kan het bruidspaar feliciteren en je advies meedelen tijdens het huwelijk

Een collega die op welverdiend pensioen gaat of een nieuwe uitdaging aan gaat? Audioboodschappen maken het alleen nog maar specialer. 

Of verras een dierbaar familielid met intieme boodschappen, die ze kunnen herbeluisteren. 

Wij helpen je stap per stap met meegeleverde instructies en overlopen deze natuurlijk ook met plezier tijdens een videogesprek. Je ontvangt de telefoon per post en we geven je een retourlabel mee voor achteraf.

Alle ingesproken boodschappen ontvang jij in individuele bestanden. Om een optimaal resultaat te bekomen bewerken we de bestanden minimaal alvorens ze te bezorgen.

Bekijk Betty's phones!

group of women sitting on white floor

Voor het feest

Je reserveert je gewenste kleur en we sturen je ruim op tijd de telefoon op per post. We zorgen er samen voor dat je gasten je zelf ingesproken bericht zullen horen.

Tijdens het feest

Je zet de telefoon op een mooie plek en sluit 'm aan met de meegeleverde powerbank. Je gasten nemen de hoorn van de haak en alle berichten worden opgenomen.

Na het feest

Je stuurt de telefoon retour met het meegeleverde retourlabel. Wij gaan aan de slag en bezorgen je alle boodschappen in individuele bestanden!

Reserveer nu je audiogastenboek!

Splits e-mailadressen met een komma.


Een echte blikvanger

Een geweldig alternatief voor de traditionele gastenboeken die er ook nog eens uniek uit ziet!

Ik weet zeker dat je gasten er ZOT van zullen zijn.

Makkelijk te gebruiken

Gasten nemen simpelweg de telefoon van de haak. Na het ingeproken bericht wordt alles opgenomen: sentimentele, hilarische en zelfs die aangeschoten berichten. Niets laten we achter.

Onbeperkte opnames, net als wijn...

Deze herinneringen worden namelijk alleen maar beter met de tijd! Je telefoon wordt geleverd met een batterij die de hele duur van het event meegaat. Je ontvangt achteraf alle opnames.