Een audiogastenboek op je trouw

Praktische tips om er het meeste uit te halen!

Een gastenboek is onmisbaar op een huwelijk: het is dé manier om van je gasten een persoonlijk woordje te ontvangen. Je kan op verschillende manieren een gastenboek hebben op je trouw. Gaan jullie voor een audiogastenboek? Super! Jullie zullen er veel plezier aan hebben om achteraf de audioberichten te beluisteren. Wij vinden tenslotte ook dat er niets zo persoonlijk is dan een stem te horen. 

Met deze zes tips ben je zeker dat het audiogastenboek een succes wordt! 


Tip 1 –  Breng je gasten op de hoogte

Laat je gasten op voorhand weten dat er een audiogastenboek zal zijn! Het klinkt misschien gek, maar zo kunnen ze zich misschien ook voorbereiden. Als er beperkte tijd is om mensen aan het woord te laten, kunnen goede vrienden en familieleden hun speech voor jullie inspreken. Top toch?! 


Tip 2 – Plaats een bordje met uitleg 

Het audiogastenboek is gemakkelijk in gebruik, maar toch is het altijd fijn om een woordje uitleg te hebben. Voor je gasten is het misschien wel de eerste keer dat ze een audiogastenboek zien. Voorzie dus een klein, uitnodigend bordje naast het audiogastenboek zodat gasten zeker geen schrik hebben om ervoor te gaan! 

white icing-covered cake


Tip 3 - Zorg voor inspiratie

We willen vermijden natuurlijk dat iedereen hetzelfde inspreekt. Wat ook altijd leuk is, is om bij het audiogastenboek voorbeeldvragen te voorzien. Vraag aan je gasten bijvoorbeeld om te zeggen naar welke bestemming jullie ooit moeten reizen. Of welke tip ze hebben om het spannend te houden tussen de lakens.


Tip 4 – Een locatie met passage

Zorg voor een plek waar je gasten geregeld passeren, niets houdt hen tenslotte tegen om meerdere berichten in te spreken! Een plek waar iedereen wel eens langs loopt is richting de toiletten. Of misschien bij op tafel aan de sweet table en desserts? Zo heeft iedereen zeker en vast je audiogastenboek gespot.


Tip 5 – Een rustige locatie

Om het allerbeste resultaat te hebben qua klank heb je het best een locatie die rustig is om zo min mogelijk (storend) achtergrondgeluid te hebben. Dus niet te dicht natuurlijk bij de geluidsinstallaties tijdens het dansfeest. Of later op de avond misschien juist wél.


Tip 6 – Verplaats het audiogastenboek eens!

Onze audiogastenboeken worden inclusief powerbank ter beschikking gestel en zijn dus super gemakkelijk om te (ver)plaatsen. Doe dat dus ook zeker en vast eens! 
Zet het audiogastenboek bijvoorbeeld tijdens de ceremonie en receptie op een andere plek dan tijdens het dansfeest. 

people standing and sitting on chair during daytime


Heb je na het lezen van deze tips nog vragen? Of je hebt misschien zelf een tip om te delen met andere koppels? Laat het ons weten op hi@bettysphones.be!