Betty behind the phones


Foto door Facet Odette

Fijn kennis te maken! Ik ben Betty, maar op papier vind je Elisabeth.
Ik woon in het prachtige Brussel en ben in februari 2023 getrouwd op het mooiste plein ter wereld, met de man van mijn dromen.

Voor zij die twijfelen: jawel. De Grote Markt. Van Brussel. Is het mooiste plein ter wereld. 😉

Je kan waarschijnlijk al raden waar dit heen gaat... Terwijl we bezig waren met all things wedding bij het voorbereiden van onze grote dog waren we snel in dubio over het gastenboek. Willen we dit wel echt? Hoe vaak hebben we zelf een gastenboek op een "goede" manier ingevuld als gast? 

En opeens kwam ons a-ha moment. Laat ons een audiogastenboek nemen. We wisten het meteen. Holy moly. Dit is wat we willen op onze trouw.
We willen grappige, ontroerende, persoonlijke en ja: aangeschoten berichten krijgen van iedereen die deze dag met ons viert! Zoals Marcel Proust meteen terug naar het moment ging bij de smaak en geur van een kop thee met de bekende madeleine, geloof ik erin dat het horen van geluid dat ook kan. Het horen van een stem brengt ons meteen dicht bij een persoon. En dat is net wat ik wil doen met Betty’s phones.

En zo begon dit kleine avontuur. Op zoek naar dat nieuwe en speciale ding voor onze bruiloft, wil ik dit met anderen delen. Naast Betty's phones werk ik als technical sales in technologie, hou ik van Brussel en van honden.

Elisabeth